Meteen naar de inhoud

Sextortion – Op het spoor

  Samenvatting

  Je ontmoet de slimste, leukste en charmantste van de wereld. Met een mooie maatschappelijke carrière. Je bent dolgelukkig. Maar dan … maakt die ene plots een eind aan het leven.

  Dit boek is grotendeels gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een weerzinwekkend verhaal over list en bedrog dat zijn weerga niet kent.
  Over hartverscheurende pijn en 1001 onbeantwoorde vragen als je erachter komt hoe schokkend de waarheid is. Een wereld waarin je ergste nachtmerrie werkelijkheid wordt. Die je alleen in films ziet en waarin de liefde van je leven allesbehalve ‘de ware’ bleek te zijn.

  Wil jij weten:

  - Hoe je zonder schuldgevoelens om moet gaan met rouw en verlies na zelfdoding? 
  - Hoe je kunt herstellen van geestelijke manipulatie?  
  - Waar je kracht uit kunt putten, ook als je denkt dat het nooit meer goed komt en je leven in een ruïne is veranderd?
  - Wat je kunt doen om weer grip op je eigen leven te krijgen?

  Lees Sextortion Op het spoor!

  Schrijver stelt zich voor.

  Spreker Kiki Scheepens is een ervaren en daadkrachtige ondernemer. Met de door haar ontwikkelde FEACH®-methode geeft ze je kracht om de toekomst vol vertrouwen tegemoet te treden. Kiki spreekt over relaties, overspel, manipulatie, misleiding via internet, suïcide en de weg naar herstel, zowel als ervaringsdeskundige als inspirator voor anderen. Anderen helpen, tot steun zijn, want Kiki is van nature een verbinder. Dat is haar missie. Kiki spreekt voor bedrijven, ondernemers en particulieren. Preventie is het halve werk.

  Kiki verloor in vijf jaar en vijf maanden tijd drie dierbaren door suïcide. Deze tragedies en het verdriet waren immens groot. Op haar eigen manier overwon Kiki haar strijd als nabestaande en als slachtoffer van ernstige manipulatie. Vanuit innerlijke krachten en energie vond ze de weg naar herstel. Kiki is van nature vrolijk en opgewekt. Ze is hoogbegaafd en hoogsensitief. Door haar hoogsensitiviteit voelt ze mensen en situaties haarfijn aan. Wat haar overkomen is kan iedereen overkomen. Het is jouw keuze om gebeurtenissen uit het verleden niet je toekomst te laten bepalen!