Wijzig je omslagfoto
iLonk_Yvonne
Wijzig je omslagfoto
VeerkrachtversterkerIk help als veerkrachtversterker jongvolwassenen uit hun leven te halen wat erin zit. Ook helpt ik organisatie hierbij, zodat zij de mensen met wie zij werken hier weer verder mee kunnen helpen.
Account Status: Approved
Een training over dromen waarmaken geven aan jong volwassen met een afstand tot de arbeidsmarkt door hun aandoening. Door zowel rolmodel te zijn als deskundige trainer krijgt de training een extra dimensie.
Ervaringsdeskundigheid

Ik heb een progressieve spierziekte. Hierdoor maak ik gebruik van een rolstoel en ben k fysiek gezien volledig afhankelijk van anderen.

Humanistiek (specialisatie geestelijke begeleiding)
Moreel beraad
Persoonlijke toekomstplanning
Dialooggesprekken
Omdenken
Filosofisch kompas

Ik werk vanuit mijn eigen bedrijf iLonk. Vanuit hier heb ik onder andere ervaring met het opzetten en begeleiden van moreel beraad. Ook geef ik verschillende trainingen en begeleid ik mensen als coach. Hiernaast geef ik ook presentaties, bijvoorbeeld over het innemen van een ander perspectief.

Door mijn grote fysieke afhankelijkheid heb ik goed leren observeren en instrueren, vooral naar de mensen die mij helpen. Ook heb ik inzicht in groepsprocessen in een woongroep omdat ik zelf ruim 12 jaar op een woongroep heb gewoond.

Dit kan ik voor je betekenen

Ik kan je of je organisatie ondersteunen bij het versterken van je veerkracht. Ook kan ik je meer kennis en ervaring laten opdoen over wat veerkracht is en hoe het werkt zodat je hier ook zelf mee aan de slag kunt. Ik ga uit van dat wat er wél is om samen jouw veerkracht te versterken. Ik doe dit als coach, geestelijk begeleider, trainer, spreker of als begeleider van moreel beraad.

Culemborg en op locaties binnen een straal van 80 kilometer van Culemborg

Het is belangrijk dat je locatie met de auto te bereiken is en rolstoeltoegankelijk is.

Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op

0628925590