Wijzig je omslagfoto
SimoneMiddel
Wijzig je omslagfoto
Vanuit enerzijds mijn eigen ervaring en anderzijds vanuit de theorie als loopbaanadviseur, coach ik jou in je zoektocht naar je droombaan!Ervaringsdeskundig Loopbaanadviseur
Account Status: Goedgekeurd
Gratis aanbod tijdens Corona-maatregelen
Mijn werk vanuit ervaringsdeskundigheid
Tijdens en na de Coronacrisis gaat mijn werk gewoon door. Dit kan ik voor je betekenen.

Ik coach mensen met een kwetsbaarheid in hun zoektocht naar een baan, vrijwilligerswerk of andere dagbesteding. Ook heb ik diverse workshops die met dit thema te maken hebben ontwikkeld om aan groepen te geven. Dit zijn workshops die gaan over solliciteren (met een kwetsbaarheid) maar ook over jezelf presenteren en werknemersvaardigheden.

Eindhoven

Als jij niet naar mij toe kunt komen, kom ik toch gewoon naar jou?! :)

Ik geef diverse workshops op het gebied van solliciteren en jezelf presenteren en daarnaast bied ik individuele (loopbaan-)coaching

Sinds mijn vroege puberteit worstel ik met zware depressies die ervoor zorgden dat ik een heel laag zelfbeeld had en pas “rust” vond als ik mezelf beschadigde. Ik weet niet beter dan dat ik vanaf mijn 13e/14e dagelijks gedachten heb aan het beëindigen van mijn leven. Ik verwoord dit inmiddels als “chronisch levensmoe”.
Desondanks heb ik altijd hard gewerkt om voor elkaar te krijgen wat ik graag wil. Inmiddels betekent dat dat ik kan leven met de gedachte dat ik niet wil leven en dus dat ik ook maar het beste van dit leven dat ik heb, moet maken!

Sinds 2011 ben ik werkzaam als ervaringsdeskundige, in eerste instantie vrijwillig, vanaf 2013 betaald. Ik heb de trainingen Traject Opleiding ErvaringsDeskundigheid (TOED) gedaan en diverse trainingen tot trainer/coach.
Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd tot docent en heb ik me verdiept in onderwijsontwikkeling om me te bekwamen in het ontwikkelen van (herstel-)trainingen.
Ik heb een EVC-traject (Eerder Verworven Competenties) op het gebied van ervaringsdeskundigheid voltooid.
Afgelopen jaar heb ik zowel een thuisstudie Organisatiepsychologie als een thuisstudie tot loopbaanadviseur afgerond.

Na een aantal jaar als coach/trainer/docent bij Markieza, academie voor herstel en ervaringsdeskundigheid in Eindhoven, te hebben gewerkt, ben ik naar GGz Breburg vertrokken. Daar heb ik gewerkt bij Beschermd Wonen en kwam ik bij mensen thuis om ze te begeleiden bij hun dagelijkse beslommeringen.
In die tijd heb ik mijn workshop “Solliciteren met een kwetsbaarheid” ontwikkeld, waarmee ik mensen met een bepaalde achtergrond een duwtje in de rug kan geven richting hun droombaan. Deze workshop heb ik de afgelopen twee jaar verder ontwikkeld en uitgebreid en dit heeft er toe geleid dat ik inmiddels als ervaringsdeskundig loopbaanadviseur voor mezelf begonnen ben.

De ervaringen die ik zelf heb opgedaan tijdens sollicitatieprocedures hebben mijn ogen geopend: solliciteren met een kwetsbaarheid is wel degelijk heel anders dan solliciteren zonder kwetsbaarheid! Mijn passie om mensen die het niet makkelijk hebben in hun leven toch aan hun droombaan (al dan niet betaald) te helpen is hierdoor ontstaan en nog iedere dag ben ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden om mensen te bereiken en te begeleiden.

Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op