Wijzig je omslagfoto
Pybeles
Wijzig je omslagfoto
Ervaringsdeskundig vrijwilliger op vele vlakkenLichamelijk gehandicapt en chronisch ziek en psychiatrisch patiënt, lesbische transvrouw en kerkelijk en gelovig en theoloog en bestuurskundige
Account Status: Approved
27 jaar secretaris geweest van de WIG in Nijmegen
Ervaringsdeskundigheid

Vanaf geboorte open rug, vanaf kleutertijd astma, vanaf mijn 12e zware depressies en angststoornissen en ptss. Vanaf mijn 19e wist ik dat ik een meisje wilde zijn, maar pas op mijn 48e durfde ik uit de kast te komen als lesbische transvrouw.

HBO maatschappelijk werk, doctoraal theologie in Kampen, doctoraal bestuurskunde in Nijmegen, halve studie religiewetenschappen in Nijmegen .

Heel veel vrijwilligerswerk gedaan vanaf mijn 25e in besturen van maatschappelijke, kerkelijke en politieke organisaties. Waaronder secretaris WIG in Nijmegen, vice voorzitter Zorgbelang Gelderland, 12 jaar diaken binnen de PKN, bestuurslid De Linker Wang en bestuurslid COC Nijmegen.

Lid Kerngroep LETS kring Nijmegen, organisatie Repaircafe Nijmegen, actief in Groen Links en woon-werk gemeenschap De Refter in Ubbergen. Goed in coaching van mensen.

Dit kan ik voor je betekenen

Bestuurlijk werk, politieke belangenbehartiging, coaching van individuen. Spreken in het openbaar.

Uitsluitend Nijmegen

Reis enkel per scootmobiel. Kan nog hele korte stukjes lopen en staan. Ben vooral beperkt in energie.

Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op

0623039263