Wijzig je omslagfoto
mia22
Wijzig je omslagfoto
Mijn beroep is veelzijdig !mensen choachen ,pastoraal werker met mensen praten en als ervaringsdeskundige mensen een luisternd oor aanbieden en begeleiden naar een draagbaar leven .Ik ben veerkrachtig ,meedenkend en heb 25 jaar borderliner gehad .Door mijn geloof in de volle evangelie heb ik daar kracht uit geput .
Account Status: Approved
Ik zet mijn ervaringsdeskundigheid in ten eerste door mijn eigen ervaring met borderliner .Ik wil met mijn deskundigheid mensen coachen zodat wij samen een plan kunnen maken om het leven iets draagelijker te maken .
Ervaringsdeskundigheid

Mijn ervaringsdeskundigheid ligt in het coachen en begeleiden van mensen met diverse problemen .Ook heb ik ervaring met pastoraat op mijn Christelijke site op facebook

Ik ben trainingen online doorgelopen voor coach ,pastoraat verkleinde curses ,en als ervaringsdeskundige een training online.

Ik werk thuis ik doe dat online mensen kunnen mij benaderen op faceboek als Mia Berns
en ook via mesgengeren ,hotmail. Ook per telefoon kan een optie zijn .Ik heb ongeveer 6 jaar gewerkt als pastoraal werker en coach en ervaringsdeskundige .Dit moment werk ik als ervaringsdeskundige bij Labirint-Persectief ook online met E-service .

Wat ik geleerd heb met de jaren dat ik geen oplossingen voor de mensen moet gaan zoeken maar vragen hoe zij het zelf zouden willen hoe het gaat of willen in hun leven en dat kan samen met de ervaringsdeskundige .Ook advies geven van hoe jij denk waar ze iets aan hebben en wat hun moeten doen is iets wat ik niet meer doe want vele voelen dan een druk van ,ik moet dit en dat .Dus je kan het samen met hun doen en goed begeleiden naar een aanvaardbaar leven.Ik kan voor mensen betekenen

Dit kan ik voor je betekenen

wat kan ik mensen aanbieden ?Een luisterend oor geven ,niet oordelen geduldig zijn en eerlijkheid naar hun toe .Ik wil ze begeleiden als coach en ervaringsdeskundige .Ook kan ik een vertrouwens persoon zijn voor velen want dat is heel belangrijk .

Ik werk thuis en doe dat online of mesgenger of per hotmail en telefoon en via Veerkrachtcentrale kunnen ze ook hun vragen kwijt .

Nee geen bijzonderheden .

Vrijwillig
Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op

0624962622