Wijzig je omslagfoto
Koos
Wijzig je omslagfoto
ErvaringsdeskundigeVanuit mijn eigen ervaringen zet ik mij nu in (op de verschillende gebieden/domeinen) om mensen die te maken hebben met een (psychische) kwetsbaarheid de ondersteuning te geven die zij nodig hebben.
Account Status: Approved
Mijn inzet als ervaringsdeskundige is breed. Ik zet mij in bij persoonlijke ondersteuning, groepsactiviteiten, beleidsadvies en ontwikkeling en opstart van herstelgerichte activiteiten.
Ervaringsdeskundigheid

Mijn persoonlijke ervaring ligt op het gebied van PTSS, schuldtrauma, zelfbeeld, bipolair zijn en suïcidaliteit.

Ik heb de opleiding Ervaringsdeskundige in de Zorg (HBO - AD, Hanzehogeschool Groningen) gevolgd.

Ik werk momenteel als onafhankelijke ervaringsdeskundige in de maatschap Boedies. Vanuit deze maatschap ben ik betrokken bij de verschillende projecten zoals Crisiskaart Veluwe & Veluwevallei, Crisiskaart Proeftuin Ermelo, Inzet ervaringsdeskundige in de praktijk (Groningen), Praktijkhuis Harderwijk. Daarnaast ben ik in een 8 tal gemeenten betrokken bij een aantal stuur- en werkgroepen omtrent mensen met verward (onbegrepen) gedrag.
Ik ben hiervoor werkzaam geweest bij een FACT team als ervaringsdeskundige en als coördinator herstel & herstelondersteuning bij een grote GGZ instelling. Naast deze instelling ben ik ook werkzaam geweest bij Ixta Noa als extern medewerker.

Dit kan ik voor je betekenen

Je kunt bij mij terecht voor individuele begeleiding (suïcidale gedachten en gedrag), groepsbegeleiding, voorlichting, workshops, training Kennis maken met Herstel - H.O.P en advisering en uitvoering van projecten. Naast deze activiteiten kun je bij mij ook terecht voor advisering op beleidsniveau.

Landelijk

Ik werk landelijk en kom dan ook graag naar je toe. Kom je liever naar mij dan bepalen we in overleg op welke locatie.

Betaald
Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op

0627540679