Wijzig je omslagfoto
Kassandra
Wijzig je omslagfoto
Als coach probeer ik de kloof te overbruggen die - denkt men - bestaat tussen emotionele ontwikkeling en geestelijke gezondheidszorg.Coach
Account Status: Goedgekeurd
Gratis aanbod tijdens Corona-maatregelen
Mijn werk vanuit ervaringsdeskundigheid
Tijdens en na de Coronacrisis gaat mijn werk gewoon door. Dit kan ik voor je betekenen.

Ik bied individuele coaching voor volwassen KOPP'ers. Ook als je al veel hebt gedaan in je ontwikkeling, kun je bij mij terecht als je ergens op vastloopt.

Utrechtse Heuvelrug

Mijn praktijk is gemakkelijk bereikbaar, dichtbij een treinstation en aan de A12. Parkeren is meestal mogelijk voor de deur en is gratis.
De praktijk is rolstoeltoegankelijk.

Ik heb een praktijk als zelfstandige KOPP-coach. Ik bied individuele begeleiding voor volwassen KOPP'ers.

Ik had een moeder met schizofrenie en een chronisch overprikkelde vader. Dit heeft geleid tot vroegkinderlijk trauma en onveilige hechting. Toen ik als jongvolwassene op mezelf moest gaan staan, lukte dat niet. Ik ervaarde teveel angst en stress, waardoor ik me ging terugtrekken en sociale situaties ging vermijden. Ik ben een aantal jaren in intensieve therapie geweest, en daarna nog een aantal jaren depressief omdat ik uitbehandeld was, maar nog steeds niet functioneerde. Uiteindelijk heb ik zelf een methode uitgevonden om te gaan groeien. Deze pas ik nog steeds toe, op mezelf en in mijn coaching, al heb ik hem in de loop der jaren wel doorontwikkeld en er allerlei elementen aan toegevoegd.

Move a Mountain coachopleiding (2011-2013)
Piet Weisfelt Werken met de liefdesenergie (2016-2019)
Centrum voor Leven en Intuïtie Basis 1 en 2 (2018)
Diverse modules op het gebied van traumawerk

Ik heb een aantal jaren gewerkt voor de stichting Labyrint-In Perspectief. Daar heb ik veel geleerd over familie, waardoor ik mijn eigen familie-ervaringsdeskundigheid flink heb verbreed.
Sinds 2015 heb ik mijn eigen praktijk.

Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op