Wijzig je omslagfoto
KarindenOudsten
Wijzig je omslagfoto
Ervaringsdeskundige met postpartum (postnatale) depressie, kraambedpsychose en PTSSHypnotherapeut | Volwassencoach | Docent | Spreker | Ervaringsdeskundige
Account Status: Goedgekeurd
Gratis aanbod tijdens Corona-maatregelen
Mijn werk vanuit ervaringsdeskundigheid
Tijdens en na de Coronacrisis gaat mijn werk gewoon door. Dit kan ik voor je betekenen.

- Het geven van presentaties (gastlessen, trainingen) over psychische problematiek rondom zwangerschap, bevalling en kraamtijd.
- Persoonlijke begeleiding van mensen met psychische klachten (geen zware trauma's) en specifiek moeders met psychische problematiek na de bevalling
- Specifiek vanuit ervaringskennis persoonlijke begeleiding voor moeders die met de nasleep van kraambedpsychose te maken hebben
- Begeleiding op het gebied van persoonlijke groei (zelfvertrouwen, perfectionisme, etc) en zingevingsvraagstukken
- Het geven van workshops over hypnose met een korte sessie (groepssessie)
- Het geven van workshops 'Anders Denken'

Hoogvliet (regio Rotterdam) voor coaching en hypnose; presentaties geef ik in heel Nederland
Betaald

Ik heb mijn eigen praktijk thuis, vanwege de prettige en huiselijke sfeer.

Lesgeven aan studenten verloskunde, HBO-verpleegkundigen en kraamverzorgenden, begeleiding van mensen met psychische klachten en persoonlijke ontwikkeling

Vanuit mijn ervaringskennis met diverse soorten psychische klachten (depressie, psychose, PTSS) begrijp ik de mensen die ik begeleid heel erg goed en ben ik in staat om heel snel een vertrouwensband te hebben.
Ik heb daarnaast twee scheidingen achter de rug, een hernia-operatie gehad, ontslag meegemaakt en nog wat ander 'gedoe' (stalking, chantage) verwerkt.

HBO Psychosociale Basiskennis i.o.
HBO Hypnose en Regressie i.o.
MBO Internationaal Register Hypnotherapeut
HBO Volwassencoach
HBO Coach Foundation
Post-HBO GGZ Agoog
Post-HBO Toegepaste Psychiatrie
HBO Lerarenopleiding
Werken met eigen ervaring
Coach Werkplezier
Diverse korte cursussen (Sensitief ouderschap, Kinesiologie, Mindfulness)

Ik heb een eigen praktijk in Hypnotherapie, Coaching en Scholing. Als zzp-er geef ik scholingen binnen het domein Geboortezorg/GGZ. Daarnaast begeleid ik mensen met psychische klachten (geen zware trauma's) en issues met zelfvertrouwen, perfectionisme en piekergedachten. Mijn specialisatie is psychische klachten rondom zwangerschap.
Ik ben 15 jaar lang werkzaam geweest als ICT-er, waarbij het contact met de gebruiker mij het meeste aantrok. Nu heb ik deze kennis gebruikt om websites op te zetten en een mooie presentatie te kunnen maken.

Lichaamstaal lezen, letten op een gezichtsuitdrukking en goed luisteren naar wat iemand zegt (de vraag achter de vraag stellen) of juist NIET zegt, zijn vaardigheden die ik vooral mezelf heb aangeleerd.
Ik ben heel erg goed in het liefdevol confronteren en tot de kern van het probleem komen. Ondanks die verscheidenheid aan eigen ervaringen, vind ik het belangrijk om jou op een respectvolle manier je eigen (herstel)proces te laten doormaken. Het wordt zeker geen invuloefening van mijn kant en ben me bewust van overdracht.

Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op