Wijzig je omslagfoto
Antonia
Wijzig je omslagfoto
Eigen-wijs, innovatief, ambitieus, sesitief, informeel, puur en sterk in netwerken. Ik sta voor leven en werken vanuit waarden. Voorvechter en inspirator voor ED als zzp.Contextueel hulpverlener-coach I Facilitator I Promotor
Account Status: Goedgekeurd
Gratis aanbod tijdens Corona-maatregelen
Mijn werk vanuit ervaringsdeskundigheid
Tijdens en na de Coronacrisis gaat mijn werk gewoon door. Dit kan ik voor je betekenen.

Ik faciliteer ervaringsdeskundigen die vanuit "vrije ruimte", in samenwerking met andere ervaringsdeskundigen diensten en producten ontwikkelen en vanuit zzp-schap neerzetten.
Ik promoot ervaringsdeskundige diensten en producten die uit deze samenwerking ontstaan.
Ik bied coaching aan om jou als ervaringsdeskundig zzp-er te laten "shinen".
Ik help je met een strategie die je inzichten en mogelijkheden bieden waarmee jij jouw expertise kunt gaan uitdragen én dat mensen jouw weten te vinden als expert.
Het inzetbureau matched de vraag/behoeften van mensen, organisaties en instellingen uit de wijk met de juiste ervaringsdeskundige.
Het inzetbureau ondersteund de ervaringsdeskundigen bij het zelfstandig ondernemerschap (zzp) waardoor de focus op de inhoud van ervaringsdeskundigheid kan blijven liggen.

Nijmegen en op termijn door heel Nederland.
Vanuit een community van ervaringsdeskundigen HERSTEL als basisinterventie in Nederland implementeeren. Ambitie: Nederland in de top 3 van gelukkigste land ter wereld.

Als oudste dochter heeft mijn moeder mij (onbewust) mede verantwoordelijk gemaakt voor het welzijn van gezinsleden. Hierdoor heb ik een groot aanpassingsvermogen ontwikkeld. Binnen mijn familie, als ook bij vrienden en kennissen zijn psychische aandoeningen en levensvragen vaak aan de orde geweest. Waarschijnlijk heeft bovenstaande mijn interesse voor zorg en welzijn gewekt. Daarnaast ben ik ook altijd op zoek geweest naar mijn vrijheid en persoonlijke groei waardoor ondernemerschap mij ook altijd heeft aangesproken.
Ik ben breed geïnteresseerd en ik heb veel internationaal gereisd waardoor ik veel beelden heb gekregen over hoe mensen het leven vormgeven.
Ik heb een langdurige multiculturele relatie gehad waarbinnen een rol als opvoeder ontstond. Deze relatie is wegens het aanzwellen van zijn religie beeïndigd.
Na 2x een burnout-ervaring ben ik me gaan verdiepen in mijn normen en waarden; welke horen en passen bij mij? Ik heb vanuit eigen-wijsheid mijn FUNdament zichtbaar gemaakt.
Vanuit deze waarden en commitment leef ik nu mijn leven.

Contextuele hulpverlening (post HBO)
SPH (HBO)
Orthomoleculaire geneeskunde
Culturele wetenschappen (gedeeltelijk behaald bij Open Universiteit)
Z-verpleegkundige opleiding
Boekhouding & bedrijfsadministratie en marketing.

Ik heb altijd een dubbel spoor gelopen;
Binnen zorg en welzijn ruim 30 jaar van betekenis willen zijn bij diverse instellingen voor mensen met een verstandelijke, fysieke en/of psychische aandoening.
Ik heb als zelfstandige een kinderboetiek gehad, als zzp-er in de boekhouding gewerkt en als zzp-er in zorg gewerkt. Met mijn ex-partner heb ik een transportbedrijf in Afrika opgericht.

Ik heb een eigen-wijsheid op zorg en welzijn waarbij Eigen Regie een uitgangspunt is.
Ik heb een duidelijke visie en missie. Ik ben ambitieus en mijn enthousiasme werkt aanstekelijk bij gelijkgestemden.
Ik vind ervaringsdeskundigheid een vorm van levenskunst.
Ik wil van betekenis willen zijn voor ervaringsdeskundigen die als zzp-er hun expertise willen inzetten. Ik ben goed in faciliteren, organiseren en promoten. Zij zijn goed op de inhoud. Laten we het samen doen!

Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op