Wijzig je omslagfoto
Birgit
Wijzig je omslagfoto
Trainer, schrijver en belangenbehartigerHoi, Ik ben actief in de belangenbehartiging van mensen met een lichamelijke beperking. Ik ben zelfs spastisch en zie dat als een van mijn eigenschappen.
Account Status: Approved
Ik geef trainingen op het Zelfregiecentrum Nijmegen, met name de training 'Jezelf presenteren'. Daarnaast heb ik zelf een paar workshops ontwikkeld over beeldvorming. en over de emancipatie van vrouwen met een handicap. Heb ook ervaring met het g even van gastlessen. Verder samen met andere vrouwen met een handicap ooit een initiatiefgroep Vrouwen met een Handicap opgericht. Helaas is die ter ziele gegaan, doordat we te verspreid woonde. Ook schrijf ik graag!
Ervaringsdeskundigheid

Heb met mijn spasticiteit leren leven. Iedere levensfase levert nieuwe perspectieven op, verdiepen mijn ervaring in het leven met een beperking. Zie mijn handicap als een van mijn eigenschappen, waar ik voordelen en nadelen aan ontleen en waarin ik (h)erkend wil worden. Ik heb veel verschillende mensen ontmoet. Lange leve de overeenkomsten en het verschil.

HBO-CMV

Zelfregiecentrum Nijmegen
- samen met anderen trainingen ontwikkelen en geven
- Meedenken over organisatie-ontwikkeling en belangenbehartiging
- PR-activiteiten
- Administratieve activiteiten

- workshops ontwikkeld op het gebied van beeldvorming & emancipatie van vrouwen met een beperking
- schrijfervaring
- samen met anderen Initiatiefgroep Vrouwen met een Handicap opgericht. Deze heeft helaas niet lang bestaan doordat we te ver van elkaar woonden

Dit kan ik voor je betekenen

Samen ontwikkelen en geven van trainingen
geven van workshops
Schrijfopdrachten
Luisterend oor

Nijmegen

Mijn werk is toegankelijk. Ben zelf vrij mobiel, doordat ik auto rijd.

Contact

Meer weten over mij? Lees verder of neem contact met me op

0640345153