Ontmoet andere ervaringsdeskundigen in je regio, wissel kennis en producten uit, ga op werkbezoek bij elkaar of vergelijk de werkwijzen op verschillende plekken in het land.

Zelfstandig draaiende groepen

De deelnemers aan de groep bepalen zelf hun doelen en werkwijze. Ze bespreken wat ze van elkaar verwachten en waar, wanneer en zelfs óf ze bij elkaar komen. De Veerkracht Centrale stuurt nieuwe geïnteresseerden door naar de deelnemers en plaatst informatie op de website.

Mogelijke groepen

Eén of twee ervaringsdeskundigen hebben interesse getoond in de volgende groepen. Zodra we de gegevens hebben van drie geïnteresseerden, brengen we hen met elkaar in contact.


Binnenkort ook mogelijk

Intervisiegroepen
Een aantal van regionale groepen zal veranderen in een ‘intervisiegroep’, waarna er volgens een bepaalde methodiek gewerkt wordt. Voor de intervisiegroepen vragen we een bijdrage, die de werkgever meestal zal betalen. De gespreksbegeleider kan een deel van deze inkomen houden als vergoeding voor de organisatie. Heb je interesse om de training te volgen en gespreksbegeleider te worden? Laat het weten. 
Groepen voor een specifieke aandoening
Lotgenotengroepen, zelfhulp- of herstelgroepen voor mensen met dezelfde ziekte, aandoening of beperking. Inzetbaar als terugvalpreventie of  ‘gewoon’ om jezelf te blijven ontwikkelen. Sommige cliëntenorganisaties bieden dit al aan. Anderen kunnen dit via de Veerkracht Centrale gaan doen. 

Meld je aan

Na het invullen van je gegevens, versturen we je naam en mailadres naar de ervaringsdeskundigen uit de groep van jouw keuze. Jij ontvangt ook hun namen. Daarna kunnen jullie zelf contact met elkaar opnemen.

Neem contact met ons op als er geen interessante groep voor je bij staat, misschien kunnen we al een andere starten. Het liefst per mail: trudy@veerkrachtcentrale.nl.

[mc4wp_form id="1235"]

Sommige netwerken zullen bestaan uit veel ZZP-ers en hebben (ook) als doel om producten en diensten aan te bieden of opdrachten te krijgen. Deelnemers kunnen op termijn meer klanten krijgen door hun werk gezamenlijk aan te bieden. De Veerkracht Centrale zal hierover afspraken maken met deze ZZP-ers en alle anderen die ‘iets’ aan willen bieden tegen betaling.

 


Hoe werkt het?

  • Geef op dit formulieraan in welke groep(en) je interesse hebt.
  • Zodra er minimaal drie mensen interesse hebben in een bepaalde groep, ontvangen jullie elkaars namen en mailadressen. Jullie kunnen rechtstreeks contact met elkaar opnemen
  • Bespreek samen hoe je de groep gaat starten en wat je verdere plannen zijn: alleen online, kennismaken met elkaar, een bijeenkomst organiseren, …
  • Geef je plannen door, dan plaatsen wij een beschrijving van jullie groep op de website. Het liefst met informatie over het werkveld of het werk dat jullie doen.
  • De groep krijgt een eigen mailadres “xxx@veerkrachtcentrale.nl’. Alle berichten en nieuwe aanmeldingen voor de groep worden direct doorgestuurd aan dit mailadres en/of je eigen mail.