Meteen naar de inhoud

Ellie Goldstein is Gucci model

    Veerkracht inspiratiebron

    Ellie Goldstein

    Je zal maar model zijn in een campagne van Gucci. Stiekem worden alle vrouwen dan een beetje jaloers. Het is Ellie Goldstein gelukt. Ze is niet alleen model voor dit beroemde merk, maar zelfs één van de populairste Gucci-posts op Instagram.

    Gucci Beauty was op zoek naar een authentiek model voor een nieuwe mascara. “Ik heb de mascara ontworpen voor een authentiek persoon, die make-up gebruikt om haar verhaal over vrijheid te vertellen”, schrijft Gucci’s creatief directeur Alessandro Michele. De 18-jarige Ellie bleek een goede keuze. De foto trekt niet alleen direct de aandacht, hij straalt ook precies dat gevoel van vrijheid en authenticiteit uit. En ergens onbewust valt op dat de make-up daar een belangrijk onderdeel bij is.

    De 18-jarige Ellie Goldstein wilde altijd al beroemd worden. “Ik hou van veel aandacht”, schrijft Vogue. Ze groeide op in een dorpje in Engeland en schreef zich op haar 15e in bij hét modellenbureau voor mensen met een beperking. Drie jaar later is ze over de hele wereld beroemd. ‘Ik vind het leuk om een ​​rolmodel te zijn’ zegt ze. ‘Het laat zien dat als je je hoop en dromen volgt, je alles kunt bereiken.’