In deze Coronatijd worden we op onszelf teruggeworpen.
Soms wil je even steun. En soms kan je anderen steun bieden.
Ben je ervaringsdeskundige en wil je helpen? Registreer jezelf hieronder, een opleiding is niet nodig.

Niet iedereen heeft de veerkracht om met de Corona-beperkingen om te kunnen gaan. De maatregelen vallen veel mensen regelmatig zwaar. De steun van een ander, al is het maar met een telefoontje, kan dan veel betekenen. Zeker als die ander zich in kan leven in jouw situatie.

Wil je steun bieden aan anderen? Dat kan op allerlei manieren. Je hebt wellicht creatieve oplossingen bedacht, maar vooral wil jij tijd besteden aan het bieden van steun, troost en dat reuze belangrijke luisterend oor. Door jouw ervaringsdeskundigheid zal je weinig woorden nodig hebben om steunend contact met mensen te maken. Misschien hebben de anderen wat aan de handvatten die jij kunt aanreiken. Wil jij je inzetten?

Maak bekend hoe jij wil helpen

  1. Registreer jezelf hieronder. Je kan dit wijzigen zo vaak je wilt.
  2. Beschrijf wat je voor anderen kan en wil betekenen. Maak ook duidelijk vanuit welke ervaring jij praat. Als je bijvoorbeeld ervaring hebt met depressies, ben je daardoor vindbaar voor mensen die juist daar moeite mee hebben.
  3. Beschrijf hoe en wanneer je bereikbaar wilt zijn. Mensen die steun willen, kunnen jouw telefoonnummer zien en bellen op de uren die je zelf aangeeft. Of via Facebook contact met je zoeken, of mailen, of …

Wil je inschrijven als maatje, zodat je ook zelf steun kan ontvangen?
Laat het weten in het registratieformulier

Met het bieden van dit stukje medemenselijkheid, ontlasten wij de zorg, helpen erger te voorkomen en zijn er voor hen die dat in deze crisis zo ontzettend hard nodig hebben. Met een groot hart en een luisterend oor.

Jij hebt de veerkracht om met deze situatie om te gaan.
Wij rekenen op jouw hulp!

Zet je levenservaring in, bied steun vanuit je hart

Ik bied gratis steun tijdens de Coronacrisis
Mijn gegevens

Krijg je na het registreren geen andere pagina te zien? Dan is er iets verkeerd gegaan. Vraag hulp

Ben je al een deelnemer? Werk je profiel bij door de nieuwe vragen in te vullen. Vraag hulp