Gastenboek


Gastenboek
café Veerkracht

Bezoekers van het café laten hier berichten achter. Soms over hoe ze het vonden, soms met een vraag of aanbod. Gebruik het gastenboek om met anderen in contact te komen, of als inspiratie.

Zet je levenservaring in,
maak contact vanuit je hart

De steun van een ander, al is het maar met een telefoontje, kan veel betekenen. Voorbeelden hoe je dit gastenboek kan gebruiken.

Ik zoek contact / steun

Wil je je hart luchten of advies vragen? Of zoek je iemand die in dezelfde situatie zit als jij?

Ik wil anderen helpen

Dat belangrijke luisterend oor bieden of gezellig kletsen. Iedereen kan anderen steun bieden.

Vraag hulp

Misschien vind je het moeilijker om hulp te vragen dan om het aan te bieden. Toch vindt iedereen het alleen maar goed als je het doet. Schrijf in het gastenboek op waar je mee worstelt of waar je hulp bij kan gebruiken. Gewoon doen, misschien reageert er wel iemand waar je heel veel aan gaat hebben.

Wil je mensen helpen?

Fijn!
Door jouw ervaringsdeskundigheid zal je weinig woorden nodig hebben om steunend contact met mensen te maken. Misschien hebben de anderen wat aan de handvatten die jij kunt aanreiken. Door een bericht in het gastenboek achter te laten, zorg je dat mensen je weten te vinden.

  • Hoe beter jij beschrijft wat je voor iemand kan betekenen, hoe beter de persoon die jou nodig heeft je kan vinden.
  • Ook als je zelf steun zoekt, kan je anderen steun bieden. Maak in je beschrijving duidelijk wat je wél te bieden hebt.