Meteen naar de inhoud

Intervisie NOOZO

Niets Over Ons, Zonder Ons

Door Trudy Jansen

Belangenbehartigers voor het VN-verdrag beperking kunnen deelnemen aan de intervisie van IederIN / Niets Over Ons, Zonder Ons. 14 September zijn er drie thema’s die we met elkaar bespreken. Ik begeleid het groepje dat et elkaar nagaat hoe je Social Media in kan zetten om je doelgroepen te bereiken.

Sommige belangenbehartigers voor het VN-verdrag beperking gebruiken Social Media en/of een website om hun doel te bereiken. 

Zelf heb ik daar goede ervaringen mee. Ik geef uitleg via mijn posts, plaats ervaringen, vraag aandacht voor dingen die ik belangrijk vind. Mijn beste post bereikte ruim 50.000 mensen en wordt nu als lesmateriaal gebruikt op opleidingen voor politie. Veel vaker lukt het om met een post aandacht te vestigen op een onderwerp, en mensen met elkaar in gesprek te brengen. En natuurlijk leer ik enorm veel van alle reacties. Ik zou mijn werk niet meer kunnen doen zónder LinkedIN. 

Ik weet dat ook via Twitter en Facebook veel bereikt wordt. 
Laten we van elkaar leren. Hoe kunnen we dit het beste gebruiken om de inclusieve samenleving te stimuleren? Hoe kan je hiermee je achterban bereiken? Hoe ondernemers en het MKB? Hoe ambtenaren bij de gemeente, of andere partijen voor wie je een belangrijke boodschap hebt?

14 september begeleid ik een intervisie over dit onderwerp. 21 September volgt een webinar